House Idea: Dream balcony

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Dream.
Dream.
Dream. 

Ya. ya. ya everyone have their own dream. 
Me too! 
Searching some idea for my own balcony... and............. teruja tahap maximum. 
I like something simple and look fresh. 


Dalam banyak-banyak suka yang ini. Mungkin sebab white sofa and simple hanging tree tu. 


Ini pun simple, macam rumah lama2 dulu. But its look clean.


Hat yang ni pun nice kan. 


Its look clean tapi macam kosongkan. 


haaaaa... yang ini pun Dayah suka. I think, I preferred thing with white, wood, and some green.
Semua gambar ni pakcik google carikan.

Balcony rumah nanti nak something yang looks fresh and clean.
Nak spend paling minimum for deco dan untuk bersihkan pun nak minimum effort... boleh?
ahahaha... Dayah ni kannnnnn.... memang ler. But this is not size of balcony unfortunately.

Tak silap size dia 100sqft kot. Besar kooooo...... tapi tak tahu lagi nanti dah ada rumahnya betul2 baru kita taw besar mana yer. Preparation setakat dream. dream. dream. Realitynya tak buat apa.

Rumah semenyih pun dapuq sampai la tak buat apa. Banyak sungguh kekangannya weiii... sabarlah sabarlah sabarlah... makan tahun dah ni. hermmmm....

D_Y_H
Till meet again.

0 comments: