Latest Pelamin

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Apa habaq semua?
Harap sihat sejahteralah hendaknya.

Dayah nak share sikit latest work by us.....
Lama dah rasanya blog ini tak terupdate dengan kerja-kerja wedding kan....
Alhamdulillah this part time work do give me something...
Freedom dan no stress .... bila tangan dah mula menyentuh bunga...
Dan Dayah tahu adik2 saya stress dengan Dayah... selagi Dayah x puas hati saya akan ubah dan ubah.. oh nooooooo... hahahahahahaha...

Let me share our latest creation...

Mini Dais for Akad Nikah.


One of hantaran Sirih Junjung Duit.... 

Ehhh..... cari-cari banyak yang x upload ler.... haduhh.... 

Jumpa hat separuh jalan.. hahaha.. layan je laaa ekk..

Pelamin Khemah ... Pelamin Kayangan ... 

and this.... 


... Sapa perasan jangan pelik yer.. tagging memang macam-macam but all under one roof... kot-kot ada yang berminat boleh hubungi saya.... saya terima apa juga majlis decorasi... give me your budget.. let us work out for you .. k. 

Psst.... selalunya client saya akan dapat free bunga tangan fresh flower.... 

1 comments:

Eyza Exora said...

Salam. can you pm me regarding this pelamin nikah at facebook Nur Azizah M.Jamil?