Finally, 1 step Alhamdulillah

Salam, 

A quick update. 
I did it! Yes. Yes. Yes.


Tahu apa? Submit my membership application to partner. Hehehe. Sekian lama, after working for about 68 months. Sepatutnya after 36 months dah boleh mula, tapi saya ambil masa lama betul untuk decided. No more excuse Dayah! Please please please. 

Not for MIA sahaja, also want to apply for IIA. Doakan saya ya sahabat. Dalam debaran menanti esok, saya rasa ini satu kewajipan saya yang tertanggung lamanya. Inilah salah satu impian saya yang belum terlunas. InsyaAllah. Awak, saya buat awak (nak senyum sikit je dulu). 

Next mission is submission to relevant parties and COMPLETING myACCA! Gosh! Another challenges. Lepas tu? Hehehe. Ada misi saya yang seterusnya. InsyaAllah. 

Barrier that stop me long for decision:

Quality of work

That the only reason. As at now, I know this is not an excuse anymore and I must moving to achieve. In order to be professional, I really need to prepare myself. But that's wrong, along the way as professional you are preparing yourself and always update and upgrade yourself with knowledge and skills. Okay! Noted. Resolution yang entah dari mana. Kekuatan yang entah dari mana datang. Ciayok! 

Dream to work outside the BOX! InsyaAllah. Saya budak masih belajar. Lot more to learn. 

D_Y_H
Eh... macam losing something. Tak apalah, walk, walk and walk again and again. 

0 comments: