Outing with two gorgeous again^^

Assalammualaikum wbt & Good Day,

Siaran secara langsung dr kedai mamak hee^^

Yeah I'm outing with two ladies^^

Have fun semua^^ happy weekend


Update: 1st October 2012

Since I have promise this two ladies that I'm going to update about our outing. So here is the update bebeh. He he he. Sorry, take sometimes to edit and upload here. Makcik busy! daaaa... 

Gigih benar kami bertiga nak ambil gambar bersama-sama. Macam-macam teknik cuba. Gelap-gelap hasilnya hahahaha. 

Mula dengan makan sampai sengkak. Hahahaha. Cukup makan betul kami ini. Sampai almost forgotten nak tengok wayang. Hatdoi. Tepuk dahi. I think just enough time kot kami masuk panggung. Elok-elok wayang start. Duduk paling strategi .. i loike. Sepanjang movie gelak sahaja. Best! 

Habis mobie.. kononnya maggie goreng time pulak. Padahal baru 2 jam lepas makan. Apa lagi Dayah drive la ikut kata hati (heeee.. sebenarnya awak.. awak.. kita pun tak sure ada ke tak kedai dekat situ... hikkk). Tiba je dekat sana, punyalahhh penuh orang. Macam-macam jenis orang pun hado! Tak best, sebab pencemaran bau dan boleh kena kerosakan retina. 

Kedai mamak nama apa pun Dayah tak ingat. Order air punya lama nak dapat. Order kentang goreng punyalah lama. Hasilnya sungguh sedih. Tapi skill berebut pelanggan dengan kedai sebelah memang dia johan la. No more next time la. 

Lepas dah bersesak nafas dekat sana. Saja nak leparking dekat jambatan pulak. He he he. Ingat dah tak ada orang. Sekali penuh da. Ramai betul yang suka lepak sana and saya suka sangat duduk sana. Feeling duduk atas kapal uolss. hahahaha. VERANGAN JE LA DAYAH NI!

Dalam duduk berjimba-jimba bertiga tu, sempat si Elly menyampai pesanan penaja dari Mak, 

"Mak pesan, korang perempuan, kalau keluar malam korang jangan keluar2 keta... Bahaya. Mak tau.. Korang 3 org kalau keluar, subuh baru balik..."

Buat kami bertiga gelak sakan. Apa tak nya. Memang benar pun. Keluar late and baliknya pun late la. Auntie and Uncle pun memang dah tahu sangat. He He He. 

Lastly, ambil gambar bertiga lah kita yer..... sebab tak berapa nak ada cahaya. Makanya gambar adalah golap. Dan double chin saya dah bertambah AYU uolss! Ohhhhhh TIDAK! hahahaahha.. bila nak sedari diri Dayah oiii... 






 Ini yang okay kot... kan... 


D_Y_H
Nanti kita keluar lagi yer .... 

1 comments:

Anonymous said...

Ohhh my face look chubby...