So true! Berubah kepada kemungkaran

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera & Good Day,

Dayah just reading posted status by media news & it's was funny! And deeply true. It's happen. Sometimes I just wondering, depa ni tak kesian ke dekat mak ayah, especially mom mesti dia sangat-sangat kecewa.

Lahirnya cukup sifat tapi mahu di cacatkan sifat yang di kurniakan. MasyaAllah. Andai ada yang terasa, ini kerisauan saya dengan arus global kini.

Dah baik2 handsome nak pula di gear cantik. Aduhai, bersyukurlah dijadikan sebagai seorang lelaki. Lelaki mahu pun wanita masing2 Ada kelebihannya, siapa kalian mahu mengubah sebaik2 kejadian? Itu namanya melawan Kuasa Allah. Sepandai mana pun ia di tukar kan TETAP PALSU.

0 comments: