Gas habis penyebab saya tension sekarang

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera & Good Day, 

Tensi.. tensi.. tensi. 
Sudahnya mengadaplah laptop ni ha. 

Minah Korea tu suruh pakai teknik double boiler. Tapi minah ni, memang bengap tak taw macam mana nak buat. Hahahaha. Padahal panas je la air guna cerek letrik tu kan. Tapi? Bukan senang nak cair kan white choc! Agagaga. Nga nga nga .... mujurlah kek and frosting 1 layer done. Now nak buat 2nd layer. Mommy! Memang tensi.. tensi.. tensi.

Kalau takat buat untuk makan-makan, x de nya nak tensi. Tapi dek kerana untuk client abah esok. Agagaga. Memang gigit bibior je la ni. Kena tanya Minah Korea punya resipi frosting lain pula. Ayok! Tepuk dahi semendeng ja la. 

Moral of story:-
Sila prepare standby gas!
Predict apa yang bakal berlaku. Contoh: Gas habis cam ne? 
Jangan give up la bebeh! *mahu tak. Almost 5% dah cair kot. Tiba-tiba apasal x  panas*

D_Y_H
Saya nak p panaskan air lah kawan-kawan dok bebel esok pun cake tu tak siap kan. Hahahaha .. bubai.

0 comments: