Speechless and Hopeless at same time

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

I know, it is very annoying reading "rasa hati" orang kan. I'm sorry nak kena cakap juga. I'm speechless now. Indeed. Punya baik kena sound tepek pagi tadi. Tonight, I'm surprise.

Take deep breath. Fuhh.... I need fresh air. Kalau la dapat pergi beach now. Ish bestnya [membayang laut yang membiru dan dasarnya yang sangat cantik. Rasa nak terjun dalam air sekarang juga] Hilang kata-kata saya. Dari rasa "penat je aku buat" now I'm speechless. At least, my handwork is not "rubbish"  that bad. Boleh senyum sikit. But for sure, I need to get ready telinga kebal-kebal. Tadah je la telinga gajah ini. [Eh, sejak bila Dayah jadi gajah? ha ha ha] 

Ish, rindu pula dengan Kak KZ and Anor, selalu dulu dia mesti kata. "Kita tadah je" Huhuhu, Akak and Anor taw, almost everyday kot sekarang ini kena tadah je la. Nasib baik ada sisa kekebalan. Kalau tak dah rebah menyembah bumi.

D_Y_H
Cukup2 la bebelan merapu saya ni kan. Nak sambung hadap semangkuk oren. Sedap oh! Rasa nak suruh abah beli berkotak2. Manis!


5 comments:

hansuke said...

nape sekarang ni dayah cm asik kena sembur je? apa tak kena dgn si org "muda" tu? :) <-- tibe2 curious plak, ehe~

ce citer..ce citer..:D

Dayah said...

Salam En. Hansuke,

Orang "muda"? ha ha ha

Biasalah nama pun orang bawahan, tak betul kenalah di tegur. Silap saya, tak pandai so now nak kena belajar lagi supaya lebih pandai he he he.

I take it positively, just at same time rasa ... .... mmmmm mmmmmm.... ntah nak cakap macam mana. Anywhere, study macam mana? Hope everything find.

hansuke said...

haha~ takpe la, just keep sabar and sabar, ilmu, sikit2 lama2 jadi bukit :)

study for exam je tinggal. 15th May 2012 first paper.

P3 aritu camne? ada pass? :D

Dayah said...

All the best En. Hansuke.. dah tak lama nak exam ni.

Alhamdulillah, saya pass P3! Yahoo. Ada 3 papers lagi.

Dayah said...
This comment has been removed by the author.