Bila baby bertemu baby

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera & Good Day

Apa khabaq semua? Sihat la noooo.. Dayah, alhamdullih. Bertambah sihat... Heeee..

Hari ini Dayah helping abah... Penat bebeh.. Mula kena kutuk dengan seorang pakcik bunga ni... Sabar Dayah sabar... Dia tak tahu orang yang di katanya saya.. Learning here.. Terima kritikan orang.

Dan sebenarnya saya okey je. Terima kasih pakcik bunga, sebab akhirnya ambil semua bunga itu theehee

Dan sebenarnya, Dayah nak vetoes pasal adik baby saya. Melekat Nama baby ni, kalau dengan kawan2 Malu gila dia. Yerlahh dah tinggi galah pun baby lagi. Well baby, you'll always our baby. Nak Ada adik lagi, mimpi je la. Kak long haa pun dah tak sanggup Ada adik lagi. Enough!

Dan baby telah bertemu another baby yang super pemalu,

D_y_h
Dapat pun catch.., akhirnya.. Baby awk comella

0 comments: