This is not funny but it is crazy!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera & Good Day, 

[Merepek. Again. Please go to next entry]

Dayah, I'm going to die! 

and I'm going to be crazy now!

ahahaha... dah dua-dua berada dalam keadaan tertekan lah kan.

Semuanya kerana KERJA OH KERJA. Apa lagi yang boleh buat saya gila? Cuma kerja. Checklist saya makin bertimbun-timbun. Ohmaimaimai.... rasa nak menyorok dalam gua. Tapi itu bukan penyelesaian, malah memberi beban kepada yang lain. You can skip, but you make the other people in trouble. 

Okay yang sebenarnya bukan kerja sahaja yang membuat saya gila. PEMBETULAN. Bukan saya gila, cuma tertekan sekejap. Ada due date yang bakal saya lepaskan lagi. It is due TODAY! My dear Dayah. Adoi. Panic aigooooo. 

Haven't decide which paper to take lor. Someone said, If I were to take P7, I MUST take P2 also. Aigoooo.. burst cost deii... i'm not ready for P2!!!!!!! 

Paper yang paling saya nak elak is P2. Gila tak hebat nak menjawab P2. Dan saya pernah buat kerja gila, ambil P2 tanpa belajar langsung. Ko mampu?? ahahaha.. itu memang sesuatu yang gila. end up saya dapat 39 kot. Rasakan. Membazir. ACCA paper always make me crazy to max. Mana nak study mana nak catch dateline. Kan bagus dateline saya cuma qtr basis, tak ada teruk sgt. Ini monthly. Eh, seriously... betul ke kena habiskan professional paper 1st then only can proceed with optional paper? I thought tak? Ishh, 2 confirmation dah I got. Tapi last year ke bila ke. Those those day, before they change the format yes la... x boleh lompat paper kena follow the flow. Now no more. Erkkk... saya bingung. Walaupun sebelum pukul 12.00am ini perlu membuat keputusan. Sama ada mahu ambil atau ambil sahaja Dec nanti. Oh another this is not funny, Dayah!! Indeed, bila nak habis buat account nie! Deiii... pening. no mercy dah ni. no one dare to help me even. Kenalah hadap sorang-sorang. Mahu je ajar Abah je yang guna system, then tolonglah key-in. Almost to completing, just little more transactions.. chayok! (not little more.. bundles more dayah! dreaming betul!.. hehehe.. ayat sedapkan hati) how I wish I can have someone care to help me. But seem no one. Nak cari account assistant la. Cari clerk karang mahu kena marah je kerjanya karang but I don't think so, Abah will approve it. Susah leiii.. outsource high cost. Lepas tu end up, buat sakit hati tengok akaun sendiri. Ehh, Dayah ini apa jugalah saya rapek kan. Makin berjela-jela. Dari kerja study ke kerja. eh eh eh bila nak berhenti membebel? He he he. Maaf yer kawan-kawan. Salahkan hormon.

D_Y_H
I'm not going to be crazy^^ plan well Dayah! 

Kalaulah, OH INDAHNYA

0 comments: