When I have dispute with mom

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 



I was having dispute with my mama. As usual, sorang keras kepala sorang lagi tak mahu mengalah. Padahal dua-dua penyibuk, hahaha. Opss, don't worry mama won't know this. Unless somebody told her, awas ek. Jangan bocor rahsia. Pssst. Kita-kita aja. 

Ok, it is quite norm for me. Selalu sangat ada benda tak puas hati dengan siapa-siapa punya padangan, especially my own family. Other, i quite fine. As usual, I would prefer some sikit2 but mama as always wanna best. So di situlah terjadinya dispute. and Angah will be tukang tampar my paha, sebab? "You better shadap!" heeee.. I cannot stop talking once i'm start.

and actually..... I also wanna best thing! Cehh kata mama padahal, mana tak tumpah kuah kalau tak ke pinggan nasi kan? Hahahaha. But some cases, I would rather be careful in spending. Too much spending and at the end, who will suffer most? 

?
?
?




?
?
?
?

?
?
?
?
?
?
?


You wanna know who? 

?
?
?
?
?
?
?
?

Cuba teka? 

?
?
?
?
?

ohhh.. man...  cool bebeh. hehehehe
It's ABAH! 
Yes exactly. 
He is the one yang akan keluarkan all the expenses. See, dua orang bertelagah penyelesai masalah is Abah? Apa punya solution. and Most of the time having dispute dengan mama. I will start stop talking to her. You know why? Sebab saya akan lebih menyakitkan hati. So I better shadap! Kadang-kadang makan berhari-hari baru pulih semula mulut saya ni. hahahaha, baru boleh talk to mama. Hayoooo serius punya melampau.

But mama as always sweet terlampau. Dayah silent, dia akan masak sedap-sedap. See. See. See. Manalah saya ni tak momok. Hahahaha. Dah la sedap, makan lagi seleralah. 

So today, tengah dok bincang-bincang as usual saya akan throw all my input my gila idea my segala-galanya. Until mama, said "hang pa buatlah semua" merajuk dah tu. Hatdoiiiii. That why, I would rather quite and yes yes yes sahajalah but I can't. I would always love to talk. Maybe, in future what should I do, don't join the conversation. Less talk with help lots! Serius, that the reason why I don't want to talk so much. 

Anywhere, since all unresolved. Abah has take his action lah now. Proceed jelah Abah, Mama tu esok2 dia kepochi juga and I will also be kepochi or makcik2 esok. Non stop talking. But but but not to everyone. So don't be scared of me, okay. 

D_Y_H
Mama kalau di belikan barang sure esok dah jadi hak orang lain.Sabar jelah. Lepas tu kalau belikan abah dia sure jeles. Hahahaha. mama oh mama. esok kena beli emas permata baru dia sayang nak bagi dekat orang lain.

1 comments:

saya tak tipu.... said...

my SIL pon selalu cam ni gak!trend kot!hehehe but still sweet...janji jgn menderhaka k D.