Hallooo Hallooo Tawau^^

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera & Good Day,

Ok I know, I'm over! Hahaha.. tak kisah ;P
We're now at gate P12. Paling hujung for Domestic flight @LCCT.


Quality picture was bad. Taken guna wc.
Sekeliling ramai orang kot. Tanda, orang Malaysia banyak duit. Waktu tak cuti sekolah pun masih ramai yang keluar melancong atau pulang ke kampung halaman. Lama dah kot, tak fly domestic. Almost about 1 year++ rasanyalah, little bit difference suasana dalam area waiting area. Dah ada Famous Amous. Dulu tak ada pun, tapi buka tak lagilah. We're here too early, although dah check-in. Why? Sebab Abah dah start kereta waiting. Jangan hang dok buat main, sekali dia bebai.. haaa.. dok la sekampung kat rumah. Hahaha.

 

With baby and Datin. Depa cuti from school la ek. This is their 1st time ever to Tawau. Last time, back to year 2010 tak silap. Bawa Cik Aten sahaja. This time, the whole family except abang, so sad he cannot join us. Well tak apa, next time maybe and it is not easy to bring all the family together on board. Kena tengok timing. Walaupun my abah is so gedik, nak juga ambil job on Saturday and Sunday. So Abah and Mama will be back much earlier than us la. hehehe. Tak pe tak pe. Kita enjoy! hahahaha. Oh ya, we bought this ticket for 10pax about RM650. Wot Wot Wot. Cheap okay! Returned ticket. So..... sila alert bila ada promotion from AirAsia. Kalau last minute hangpa jangan nak berangan dapat harga murah. Memang cekik darah okay. So be alert. 

D_Y_H
Ok babai KL for few day and hello Tawau. Can't wait to see laut membiru.

0 comments: