Ohh sweetnya Datin!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

You know, she sooo sooo sooo SWEET!
She remind me!
Always remind me!
Thanks dear Datin!
I love you even more!






SWEET okay!
How to enjoy your life and your job!
Hahahaha.. hang perli aku ni!
Speechless... konon-konon mai bilik, menyendeng kata tak mau tuition weekday, wanna have it on weekday weekend. No way! Weekday weekend, I'm sure you'll tight with other schedule.

Anywhere thanks Datin. 
I don't know, who buy this book. I'm sure not youlah Datin. Must be myself ... hermmm ade ke beli? Ni yang pelik tapi benar ni. Dan berapa buah buku tersadai tak baca-baca??? Hahaha. hobi sungguh. 

Murnikan hati Datin.
Few times, Dayah bising kat telinga dia. Dia dah naik pekak agaknya kan. Habis meluat dia mesti cakap, "kau berhenti jelah along" hahahaha. Sesedap kopiko je kan. Selagi tahan redah, mana ada kerja yang senang dalam hidup ni?? Semua kerja ada risiko dan tahap kesusahan yang berbeza-beza. Sampai limitnya nanti I promise. Bye bye dunia Audit. Welcome.................... 

D_Y_H
Kadang-kadang rasa sudah limit sampai hilang sabar. Kadang2 rasa, this is not my place. But until now, 4++yrs I'm still here.. hehehe. so? enjoy my work babeh! IlapuDATINverystrong! ahahaha mesti dia geli.. sah! ;P

0 comments: