Selamat Ulang Tahun Datin^^

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

It's Datin Birthday, today!
13-December-1995.
Mama kata dia keluar lambat sehari. 

See how she's growing from very plummpy baby to very thin girl now (not really thin, but much better in size if compare with me la ;P hahaha)



Aina or lebih kami panggil dengan nama Datin. Why Datin? A lots of story behind, biar kami sahaja yang tahu. Hehehe. Next year dah nak SPM sama-sama dengan Abang. So All the best my dear. I promise you if you could good result than it is a token  for you to another step. Kalau result teruk than, sendiri mau ingat pilihan pun kurang. Which one you want? Ada pilihan atau tidak ada pilihan? Well, all in your hand. 

If you really want to be an Accountant, insyaAllah I'll guide you. Easy dan jangan ambil masa lama macam aku. My journey is still far. But you, if start doing it dengan tabah dan sabar in 6 to 8 years will get your CA. Nampak jauh tapi sebenarnya tak. Start from now. 

D_Y_H
I'm so damm sleepy right now. Wanna have some nap before continue baking cuppies cakes. Flavor baru yang belum pernah di buat. Hopefully turn well. Ohhh.. dammm sleepy. 

Datin, seronok tak kena mandi kunyit? Kekekekeke... itu kawan-kawan hang punya kerja. Kami tak terlibat ;P hahahaha

2 comments:

mamaijat said...

...tumpang wish selamat menyambut besday ...semuga hidup DATIN dalam rahmat & mendapat keberkatanNYA jua....amin.
ho ho ho..dah kena mandi tepung kunyit & telur ke?

MaryaYusof said...

Selamat Ulang Tahun Datin...nice blog ;)