Boleh saya senyum sampai langit cerah @____@^

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

What else I can say, 
I'm happy for today. 
Alhamdulillah. 

It is a long journey.... macam kabur dengan masa depan sendiri... 
Walau dah besar panjang pun. Hehehe.. 
Bertambah besar dan besar. Hahahaha. 
Bila entah nak kecil? 

Dayah oi... 
Kerja makin hari makin banyak...
Hutang kerja dengan Abah memang tak berusik. 
Haishh.. paling regretted!

Tahu tak? Bila dah seharian di office balik memang saya tak langsung pandang benda lain, walau saya tersangat perlu lakukan ia. That what I feel for the whole of this month! Teruk betul. Paling-paling pun cuma novel yang Dayah ambil dan habiskan. I hope next month which is in 2 more days, angin tak betul ini boleh berubah. I want start and end with something good. 

January a such short month! and lots of reporting nak siapkan. Wish me luck! and I think I should find a material for another P paper! I think I gonna take audit paper lah. Still not sure what to take la... no idea.. blurrr.. look detail of Costing paper... makkkaihhhh.. ini memang jawabnya rebus 1000 buah buku costing pun tak tawlah membantu ke tak. Susah! See belum start dah mengeluh! What a negative thinking la kan. No no no. Tak baik. 

My boss always remind me, 

"Dayah .... know your limits"

Yes boss and I know your limit too bosss..... (cari pasallah humban file yang mmg sah2 tak tahu apa lepas tu join boss attend meeting!) Positif bila kena marah dengan boss. Hehehe. Tapi sebelum itu membebel dulu la. Hahaha. Geram kadang-kadanglah. Tapi sedar diri, dah salah mengaku salahlah kan. 

Dan hari ini saya nak senyum sampai langit cerah............................. gembira taw... awak taw tak saya gembira sangat-sangat! Thanks boss! 


My hope for everyday!

D_Y_H
Ahh nak senyum sahaja... walau ahboss minta paperwork by 4pm! Dang...... makan dulu... sikit lagi nak habis... positif. positif.. positif....

0 comments: