Wawawawa.. MALU ohhh =.="

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Silap bagi information, dah lah Dayah dengan selamba yayaya pergi cakap. "There is a....." Huwaaaa. Rasa nak sorok bawah kerusi. Dah semua Audit Committee terdiam and my boss kata let us check. Duh! Rasa nak sepak diri laju2. Waiting for my boss respond. Dah send appologies email to everyone for mixed up information. Rasa macam dah overload with information sampai boleh mixed everything. Dammm. 

Malu giler kot. Dah la tadi, call one of the committee. Dia dok gelak2, saya pun dok pikiaq awat Dayah kata lagu tu. Hahaha. Confident sangat, rupanya salah input. Demmm! Memang kena duduk kerusi junior balik khatam balik all the SOP. Huhuhu. 

Serba-salah giler kot. Tomorrow another AC meeting with PLC. No changes of the meeting, hopefully everything will going, okay. I hope. Debarnya macam menanti kelahiran (eh, macam taw macam mana menanti kelahiran). Process dari sebelum audit sampai ke meeting, memang sentiasa mendebarkan. Keluar bilik boss itu ibarat keluar dari padang tembak. Di tembak dush dush dush. Pakai kalis peluru pun masih tak kalis-kalis. Hahaha. 

Ok I had enough complaining about my work! Heee.. sorry guys. Sometimes nak tulis nak tulis nak tulis, that the only way I can throw all the feeling that I've. 

Siapa pernah, hadapi the same thing. Wrong input was given during the meeting with so many audience. Mesti ramai jawab dalam hati ;P. Hehehe.

D_Y_H
Saya rasa serabut betul sejak-sejak kebelakangan ini. Fening2. Nak duduk sendiri pun tak tenang, ada sahaja outstanding work yang berselirat dalam kepala. Hayoooo.. mungkin kerana saya risau kerja + sampingan kerja + exm. although someone say pedulikan your sampingan work, but I CANT! How I can forget my dad? Dah tolak banyak kali, buat saya rasa terlalu serba salah. Muka je nampak selamba, tapi dalam hati memang tak tenang hidup. Sebab itu, redha makayah itu penting. Saya kadang-kadang nak jerit dengan telinga beliau, I CAN't! tapi dia pasti tak akan faham kerana kepercayaan beliau bukan seperti saya. Kerana kepercayaan kami yang berbezaan, kadang-kadang banyak benda saya tak agree dengan dia. Susahnya! Tapi nak buat macam mana, kena telan sorang-sorang.Ohhh bebel lagi.

0 comments: