Nasi Kandar satu!!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Amboi hang Dayah, mentang-mentang selamat mendarat dengan jayanya di Penang Road (walaupun jenuh pusing nak cari Hutton Road. Ceh, pi mai pi mai jalan tu jugak). Kepala pun dah weng-weng dek kerana tak cukup rehat. Tapi saya sangat suka hari ini 20112011 kerana berjaya menghasil 3 tier cake yang comel coloringnya. I'm not worried what people will critic. Tak apa. My first ever trial decorating cake. Selalunya Tiah yang punya keje. 1st tier memang paling lama 2 hours just for shaping. Perrghh. Memang menguji kesabara, Next tier just around less than hour dan lebih kemas. Picture tak ada, kalau tak boleh tayang hehehe. Nak juga buat bahan history kekekeke. 

Back tu Penang. Tomorrow, eh not tomorrow dah today pun is working days. Tugas saya di sini adalah audit hypermarket. Lama dah tak buat fieldwork. Balik-balik ngadap office, pergi meeting. Field work memang agak lama tak pergi. Hopefully, I can work fast and very fast. [PRAYING]

Dah mai Penang ini kenalah pikiaq, nak pi mana semuakan. Cuma tak tawlah ada masa ke tidak. Macam busy je. Consider 4 hari nak siapkan semua. Wahhh, saya cuba! 

D__Y_H
Dah tak lalu nak menulis. Saya rasa weng2 sungguh. Tata semua. Happy Monday.

0 comments: