Cuak kebebeh!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Yo! Happy Friday.
Nothing happen on 11.11.11.
I suppose to meet my gynea. Tapi dia tak dak. Doc replace her pun tak dak. So no check-up.
Fuhh, lap peluh! Lega untuk hari ini but not for tomorrow. 
I'll need to see her in the morning.
Wohooo. Cuak cuak cuak. 

Tapi.....................................
Abah buat Dayah tambah cuak.

Abah: Along, dia orang nak datang test food.
Dayah: Hah! Mana leh. Orang keje.
Abah: Mana pulak hang kherja. Ahad kherja?
Duhhh! Ahad la pulak.
Abah: Tak ada banyak alasan, hang yang buat menu. Masak!
Hah! Ayo...... help! Mana den taw.. Den belasah je hari tu masak buat menu. 
Wawawawawa mana den nak lari ni!
Tolonglah ada prince datang tolong selamatkan keadaan.
Mama? Mestilah dia kata, "yang hang pandai bubuh nama2 menu yang mama tak taw siapa suruh!"
Demmmmm... senang je kot sebenarnya! Ayokk! 
Wawawawa.. kembang kempis la jawabnya. 
Sure dia orang nak tengok dengan presentation. 
Ayok!!!
Huhuhu. Puas dah toleh kiri dan kanan ni.
Argh! fikir kek dulu. Ini lagi satu. Tomorrow 3 tier kek! Demm! 

D_Y_H
Nak berkubang ke kedai cari bahan kek dan bunga juga.. Hah! Bungan pun nak kena gubah. Demm! Aghhhh serupa tak cuti! Ayo... ok kawan-kawan. doakan supaya semua yang saya buat menjadi. Huhuhu. Paling penting food test tu. Ayo. Sendiri create menu, sendirilah cari solutionnya kini. SEMANGAT!

0 comments: