2nd day - Harapan

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Wake up in the morning without knowing what time is this. Gelap lagi. Pastinya subuh masih ada. Bergegas bersiap dan terus on lappy clean up bit the workingpaper. Rasa macam nak plan. Tapi rasa entah apa nak plan. Rasa sangat slow pagi2 ni. Rasa nak read novel, pun tak buat. Alihnya bersila update blog, hehehe. 

Journey to client office yang masih kabur. Tapi kata receptionist dekat sahaja, follow the highway lane. Okay. Nanti saya cuba. Kalau salah? Carilah. Monday blues, ada tak? Mungkin tidak, sebab terasa nak habiskan semuanya segera. 

Dan semalam tak dapat rasa Nasi Lemak Bukit Gantang, aisehh. Habis memanjang. Hope balik boleh tapau. Saya harap saya dapat siapkan banyak WP hari ini. PRAYING. 

Dayah belum sampai tahap stressed lagi, cuma eager nak siapkan cepat. Hehehe. Kalau saya stressed saya akan tend to eat. That the bad habit I've but no ice-cream, no chocolate and sweets. Pastinya apa sahaja, as long as makan. So today? Nasi Kandar for lunch? Hahaha. Tak taw lah lagi. Nak pi pusing-pusing penang? Pun tak taw lagi. Memang sangat bersemangat nak habiskan fieldwork ini seawal yang boleh. But tadi dok pikiaq kot saya boleh shorten and tambah test? Hah, sudah. Let's praying my 1st day on field berlangsung dengan baiknya. 

D_Y_H
Hope no traffic here. Hopefully.

0 comments: