Went I feel down?

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

Down? 

Yes ?

No?

No?

Yes?

Yes?

No?

No?

Jawapannya middle. Boleh?
Heeee.. tentulah tak boleh. Apa rasa saya sebenarnya? Bit down, just because the way I'm being shoot. Tak patut. Tapi siapa saya? Benda nak jadi akan tetap jadi. Salah atau tidak, itulah hakikat yang kena di lihat semula. Benar? Salah? Kalau benar kena take step to improve. Kalau salah? Tak boleh ignore kena take some effort to avoid it to be happen. 

Banyak lagi saya kena belajar. Kadang-kadang rasa berat sangat. Tapi that life. Mana ada orang lahir2 terus tahu semua benda? If ada mungkin 1 dalam 1,000,000,000,000. Ada ke? Mungkin. 

Tolonglah. Jangan buat saya keliru!
D_Y_H
Satu masa dia pernah jadi sahabat yang setia mendengar tapi kini tidak. Kenapa? Mungkin kerana ini, Allah cuma pinjamkan dia seketika dan tiba masanya dia pastinya pergi jua. 

Dan saya sedang keliru, bilanya saya naik? Tak ada apa2 pun? Surat? No? but why ada such thing? Ayoo, konpius dah ni. Biaq pilahkan. Janji kerja den siap sudah. Ni dok bersusun lagu nak jadi KL tower, tengok pun ngeri. File depa dok pakat bagi. Dayah ni masa nak tengok pun tak ada, haishhhh. Lemau!


0 comments: