Wake up Sid - best!!

Assalammualaikum wbt & Sejahtera,

Surprisingly I really love to watch Zee.channel. [sila gelak. hahaha. rupa tak ada langsung hindustan ke mamak jauh sekali la kan] 

Sid, watak utama. Hensem bai! Gagal exam, terus rasa dunia dia gelap. Lari duduk dengan Aish. Comel sungguh rumah Aish, terus feeling nak ada penthouse [hahahaha, berangan tinggi ;P]. Makpak kaya, ada satu soalan aisha masa dia orang mula jumpa;

Question: What you do?
Answer: Me? .. [smiling] .. I spend my dad money...

hahaha. bagus ada anak macam ni. Memang lumrah anak-anak zaman la pun. Makpak yang pulun lebih, anak2? habiskan pandai nak bagi tambah? In your dream dad! [sedih dak? baik bela anak ayam da.. hahaha... opsss.  bukan semua la macam ni.]

Aisha, heroin la kan. Kalut ada masanya. Tak reti nak luahkan perasaan sendiri, tulis dalam artikel. Nasib Sid baca, kalau tak? melepas. Sungguh-sungguh dia nak jadi writer. Selit artikel dia pada important doc bos dia. Baru datang ke kota besar. Sangat pengemas dan Sid seorang penyepah. Sid tak pandai goreng telur, ohh this part memang cutelah. Sampai tunggu Aish balik, baru dia makan. 

Alo-Alo ... comelnya burung2 kat belakang tu (PICTURE: GOOGLE)

Coolkan.. Love this part.. so enjoy (PICTURE: GOOGLE)

Alahaiiii.. cute aihh dia tidoq dengan camera (PICTURE: GOOGLE)
Ohh.. this so damm cool. Aish said, In 10 minute my birthday (sambil pandang jam) and I never being alone during my birthday. Terus Sid suruh Aish pejam mata for 10 min. Ingat dia nak pergi beli kek. Sekali dia ambil roti dan sapu with butter & strawberry and put candle on it. Seriously cool.

I enjoy watching this movie. For those nak tgk bolehlah cari-cari kat net, if ada ya. Kalau dak mungkin ada ulangan kot kat [dah kata Astro, ulang-ulang sampai muntah tengok channel TV. BOSAN. Walau Dayah ni bukan hantu TV. Tapi taw jugalah, apa dak nya la ni. TV depan mata. Sambil key-in account sambil layan TV]

D_Y_H
Apa da nama si Sid? Ingat lepas Shah Rukh Khan tak dah pelakon Bollywood yang bakal saya suka lakonannya.

0 comments: