Uish banyaknya!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera, 

1-May hari terakhir for KLIBF'11 and I manage to go. Alhamdulillah. Memang nak pergi sangat. Why? Hehehe. coz nak meet my favorite writer.. ehehe... siapa lg kalau bukan Kak Yati. Tapi malangnya, she went to eat da. Tak sempat nak jumpa. Haishh.. tak apa-tak apa. Saya dah grab new book beliau. YES! Igt tak ada new book. Teruja nak baca "SEJAM RM2.50" but but but.. kena tunggu masa percuma. Dan hutang membaca saya sungguh banyak. 


http://www.emocutez.com hehehe.. bila agak-agak Dayah boleh habiskan?? Jeng Jeng Jeng..

Mari kita berusaha habiskan. Chayokk Dayah! hehehe. Buku-buku tu bukan semuanya beli di KLIBF. English book beli di Book-access. Memang terbaik harganya. MURAH GILA! Siapa-siapa minat buku, silalah berkunjung ke book-access bertempat di Amcorp Mall. 

Nak taw siapa saya temui? Tak sempat nak jumpa Kak Yati, Dayah ketemu penulis yang saya gemar juga. Tapi beliau jarang-jarang menulis. Siapa pernah membaca OMBAK RINDU? Pasti tahu siapa yang saya maksudkan. 
Ambik hang... muka cheq besaq talam.. kekekeeke dan tak taw kenapa saya pakai cermin mata mcm nenek nenek..  ha ha ha
See Cik Aten lg tamak... 3 novelis sekali dia sapu ;P
and Baby bukan dgn novelis hehehehe
Mereka yang puas... banyak shopping kak ;P
Selesai membeli, menapaklah kami ke LRT. Percaya tak Dayah naik public transport. Hehehe. Begitu lama saya tak menggunakan public transport. Ternyata keputusan yang betul. Parking semua full dan sangat jammed. +++ saya boleh tabuq lemak tengah jalan, ha ha ha. It is good. Saya nak buat lagi nanti. I've to do something with my weight seriously! I'm tired looking at myself yang macam anak gajah, ha ha ha http://www.emocutez.com 

Mahu ke gym setiap hari, masa terlalu terbatas. Jalan terbaik adalah berjalan kaki. Parkinglah jauh2 lepas ni, unless membawa file yang banyak. Ohh tak sanggup! Boleh tukar mood you. Tengah berkira-kira dalam hati, bila agaknya saya boleh habiskan?? Sure makin piling. Sebab hobi saya membeli buku. ha ha ha dan saya tak suka orang ambil buku yang belum saya baca. Memang pantang. Sure hilang mood. Buruk perangaikan. He he he.

P/s: Membaca tambatan ilmu. Selamat membaca! Mula2 bosan, lama2 suka. 
Tips: Cari bahan bacaan yang anda suka dahulu. Lama-lama, semua jenis buku pun anda akan suka.

D_Y_H
Okay, now time for doing work .. tata.. ada masa saya ngomel lagi^^ jangan serik datang kembali ya..

2 comments:

CikKaikazie said...

best oh pegi pesta buku cenggituh.

baju oren tu kak anis ayuni kan?

Dayah said...

Salam CikKaikazie,

Ha'a baju oren tu Kak Anis.
Cute kan dia^^