Thank you follower^^

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Sudah 100!
Nak menari-nari boleh? http://www.emocutez.com
Hahahaha... opss terlebih sudah.

Dan paling tak sangka-sangka, orangnya cukup saya kenali. 
Haishhh, tepat sungguh tekaan awak ya. Awak bukan pak nujum belalangkan http://www.emocutez.com hahaha..

Saya masih ingat. 
Waktu tu kami outstation ke Kemaman. 

"Saya mesti jadi follower Dayah ke -100!" Yakin je mamat ni. Sekali hari ni buka "DASHBOARD". YES YES YES.. dah 100. Buka page, sekali OMG! Saya gelak sendiri. Macam tau-tau je ek. Pagi tadi saya follow dia. Sekarang dia follow saya. Baiklah baiklah. Saya tunaikan 'niat' saya tu.

Saya berniat akan memberi sesuatu kepada follower ke-100 saya. Ada yang rasa terkilan tak? hehehe. Terlambat sudah. So Mr. Hansuke, sila tuntut hadiah dengan saya yer. Apa dia?
Saya akan letak your Link dalam blog ni... tu je ek.. hahahaha.. sekarang mesti dia menyesalkan... hahaha http://www.emocutez.com

Hehehe.. to all my follower, THANK YOU for your continues support. Really appreciate that. Sob sob sob. Terharu ni. InsyaAllah, saya akan terus menulis. 

D_Y_H
Saya mahu lebih kuat tempuhi hidup, saya mahu lebih semangat menempuh segala arus. Saya tahu saya "degil" dan menyusahkan hati ramai orang. Sorry.

0 comments: