Happy Labor Day!

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Hai everyone!
Hope all doing good .

Dayah just come back from window shopping. Just teman my sis buying shampoo. While waiting her, I go around the shopping mall myself. Buang some lemak.. hehehe. Walking can help you too! Its TRUE. Try it!

and before balik, we STOP dkt Flea Market Mines. Selalu lalu sahaja, tak pernah pergi pun. But this time, Sri jadi Pilot. So dia Stop over. Not bad. BESAR! and sempat burn some fat too. Sri & Angah sempat buy some clothes, sandal, and angah grab her cover ipod. Selepas tak puas hati, Mines tak ada cover idaman hati. We go setiap lorong, tak missed satu pun. Hahaha. Semangat giler. Angah complaint! hahaha.. Dayah tak kesah janji, nak juga pusing semua. Baru namanya Window Shopping.. hehehe.

Apa saya beli? Di Mines, yes ada. Sepatu baru. Bilangan kasut saya boleh bilang. Yang masih boleh di pakai. Jadi Dayah belilah 1 sandal. Comel dengan small buttons. Dan yang penting ringan. Ini hadiah buat diri saya sempena HARI PEKERJA. Hehehe.

So guys, HAPPY LABOR DAY
and the best thing, tommorrow also HOLIDAY! Yeahhhh. Bestkan.

Have fun^^

D_Y_H
Hope to go to Pameran Buku. See how la, seems like everyone is busy. Herm.. kena terjah sorang2 la nampaknya.

2 comments:

hansuke said...

salam. kan dah cakap saya akan jadi orang ke-100 follow blog dayah..haha~

cepat, bagi hadiah..:P

Dayah said...

Salam Mr. Hansuke,

hahaha tertunai juga hajat di hati awk kan.. cesss

saya dah tunaikan :P hahaha

harap x menyesal.. kekeke