Kalian teman saya yang manis^^

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Saya dapat replied yang buat saya ketawa besar. Adoilah, Prof. Buat saya rindu jua dengan beliau. Terkenang saat bersama Prof. Susah senang bersama.

Salam,
Kalau rindu cakap je rindu.... tak yah nak pusing!!! ha..ha. Miss you too. 


Saya pun rindu, coloteh beliau. Pantang jumpa, ada sahaja cerita itu ini. Nak taw pasai apa, 

Walau kita punya banyak couple, teman still paling setia. Walau kita tak punya harta banyak, teman still paling berharga. Sayang awak!! Kirim ke semua teman awak...dan lihat brapa banyak teman yang sayang awak!!!!!!!!!!!!!   frenz never break............ (,")(",) Laughing
 
LOLIPOP
berkata kpda COKLAT, "kita ni manis kan ?" COKLAT m'jawab "awak ingat kita ni dah cukup MANIS," tgk org yg baca msg ni..lg MANIS..tgk 2,dia senyum-senyum,,,MANIS nya..............forwardlah jika anda ,menghargai senyuman seorg sahabat ..
BouquetBlow KissChocolate Valentine


Saya forwardkan email ini, dan katakan beliau teman saya yang manis. Tapi beliau memang manis pun^^

Dan saya juga mahu katakan, ANDA JUGA TEMAN SAYA YANG MANIS. Teruskan membaca moga-moga yang baik di buat pedoman dan yang kurang manafaat di perbaiki manakala yang buruk di jadikan sempadan.

Pesanan buat diri Dayah dan semua, biar manis senyuman jangan manis dalam masakan dan minuman.  No No No. BAHAYA!

D_Y_H
Esok pulang semula, very tight segala. Mudah-mudahan saya dapat laluinya dengan tenang.

0 comments: