Make extra income???

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

OHHHHHH... man!
How easy to make money!
So please.. please clicks and make extra income.

Dayah? Dah beberapa bulan join.
Alhamdulilah tak banyak tak sikit jugak la.
Apa lagi. Come come and join.

Macam Nuffnag.
Cumanya ia tidak automatic sharing.
You've to login tu ChurpChurp web.
Register!
Then go your DASHBOARD.
Semua campaign akan berada di situ.
Anda kena alert!
InsyaAllah, ini juga dapat memberi extra pocket monies.
Tak banyak pun at least lepas juga duit top up hand phone.
Betul da beb!

Tak payah fikir2.
Kalau takut iklan tersebut tak halal.
Anda boleh menilai sendiri.
Sebelum suruh orang lain click, korang boleh tgk dulu iklan tersebut.

Boleh share campaign dekat twitter, facebook (2 ini yang kerap di gunakan), YM, messenger, BLOG pun boleh.

Apa tunggu lagi ini peluang buat duit mudah.
Sambil tu, kita pun boleh manafaat sama.

D_Y_H
Selama mencuba!

0 comments: