Sudah selamat register xm & tukar centre

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Hoyeh! Setelah menjadi pelupa, akhirnya Dayah telah membuat pembayaran & selamat buat keputusan menukar centre.. yeah! Selalu ambil exam dekat UiTM. Kali ini saya change. Masih Uni.. cuma bertukar ke Monash Uni. Dekat sikit. Nak dekat lagi tak do. KL ada. Sama je jauhnya. So tukar lah ke Monash Uni yang baru buka dekat Sunway.

Risau juga dalam dok pilih2 tiba2 tersalah tekan centre .. pengsan! Ada satu cerita dari my lecture last class, student dia tak sedar terpilih China as centre for Exam!! Ambik ko.. nak ambil satu paper je kena terbang sampai Cina? Makkk aiii.. Jadinya sebelum kita tersalah langkah sila cek semula applikasi yang kita sudah pilih sebelum process ya. See below tak salah kan? hehehehe.. ngada-ngada nak juga tepek sini =P


And exam day nya....... fuhh.. 2 month lagi.. ciayok!!! Gambate! Tapi tuan punya badan sikit punya pemalas buku yang di buka cuma di buka tak berganjak muka surat :)))))
D_Y_H
Hopefully, I can make it! Dan berharap no. of paper pun akan lesser by end of this year. Chiayok!!! Chiayok!!! Chiayok!!! Kepada semua yang akan menduduki ACCA exam in this coming Dec'10, tingkatkan latihan pass year + khamtam kan la KAPLAN ke BPP korang tu ngeeee - ckp org Dayah hampagas! tak terhabis! Baca note dari Opentuition je ni.. + serba sedikit note dari lecture lepas. Camno? Ada satu buku my lecture kata if you finish this book I guarantee you 100% you will pass! Apa ke nama tajuknya .. nanti Dayah update.

2 comments:

Cik Cip Puding said...

good luck dayah!!

Dayah said...

Salam Azrul

TQ ^_______^