Its Pink + Blue

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Yap its PINK + BLUE

I Love this! Sungguh comel. My Awk yang kasi. She know I like cup cakes, semangat dia p tempah. The same kedai, Dayah bought her cake. Last minute can get from that kedai. Ok la. Not to bad.

So COMEL! Mak Ili yang purposely pilih. Mula-mula katanya nak karektor kartun Doraemon lah kan.. hahahaha.. lawaklah Auntie ni. Ili kata macam budak-budaklah mak. Lepas tu mak dia convince yang inilah girl sitting on grass. So cute! Hermmm.. maksud yang mendalam.

Then, lepas fetch ili. Dayah fetch Kak Liya & Ad dekat Airport. Hang out dengan kawan-kawan Uni. Memang happening. Macam-macam story. Best Best Best. A lots of story terkeluar. Especially tentang kerja. Barulah tahu dia ni buat ni buat ni. Lepas terasa, oh my job is boring la! hahaahaha. Dah kena stop and find next job with is more intresting. Hehehe. Can I?

Ini Ad or Aderis. Our friend from Sabah. Coming KL for some training. From airport bawa Ad pergi makan sampai KL! Pergh jauh. Memang, though to bawa him nearer tapi request by other KL la Dayah happening sikit. OK! Hehehehe..

Kak Liya & Awk aka Ili. Dua2 orang kuat department masing-masing. Hebat KaK Liya & Ili ni. By the time past banyak sangat perubahan dalam diri masing-masing especially dalam kerjaya. Tak kurang hebat, cik abang ad tu. Pergh, dengar job dia memang best! I love job yang ada challenges! Tapi Dayah tak suka terikat! InsyaAllah ada rezeki Dayah akan cuba memenuhi impian diri yang dah lama menanti saat di realisasikan.

Kalau keluar hangout tak sah tak pergi makan kan.... so we went to boat restaurant tengah bandar KL. Ramai gler orang! Malam minggu la katakan. Terpaksa tunggu seketika sebelum dapat tempat duduk.

This is what I order. Chicken Golden Blue. Ada Cheese inside. Was ok!

T-Bones, Kak Lia. Sedap jugak!

and this what is Awk & Ad having. Sorang order with Black Paper Sos and sorang lagi Mushroom Sos. Awk kata black paper sos dia sedap!


Remember I was telling you, my sister semua merajuk including my mom. Gara-gara I'm sleeping masa dia orang sibuk nak celebrate my bufday? Hehehe.. dia orang belikan hadiah you!

Pink! From Sri and also my office mate, Anor.

Ini from Mama & Angah...

Dan ada KAK GAJAH juga... COMEL sungguh!
I'm touch!
Anor belikan Dayah tudung! One night, masa I doing my work. She sms me, "akak suka color apa?" Dayah pun cakap main-main jelah "semua color pun suka" .. akak pilih satu .. then I told her " Black tu menawan, pinkies gugirl" then masa dia bagi she said wanna see me jadi Gegirl.. hahahaha.. x cukup gegirl ke Anor? hahahaha

I LOVE BOOK! Tq Sri. Tapi belum bacalah. Hehehe. Masih di penjuru katil menunggu saat akan di baca. Ngeeee.

Its BLUE! Yeah! From Angah. Dia memang pelik! Manusia CONTRA! Apa sahaja yang dia sarung badan adalah warna-warna CONTRA! haaahaha.. But I love this! Cantikkan?

From Mama! Pergh, nampak kecilkan! OMG! Mama anakmu ini anak gajah! mana nak muat! Mama Perli la tu! and ... and.. and.. and... last Friday night! I wear it! MUAT! hahahahaa... Best! Best! Kita cuba turunkan lagi ek... PINK lagikan.. hehehehe

D_Y_H
Waiting for trips to KK. Tadi baru tengok picture my friend to KK. Bestnya! Rindu KK! Rindu pulau jugak!

0 comments: