Wohhh panas.... panas.. panas...

Assalammualikum wbt & Salam Sejahtera,

Panasssssss ooooooo... macam udang goreng butter.. kruit.. kruit... kruit..

Apa lagi.. tomorrow morning @ 230am will be match between German Vs Spain... Siapa sokong German? Siapa sokong Spain?

Dayah?? I like to see the way Germany player main.. seriously terbaikkkkk... I don't have any specific team or favorite team.. just tengok for fun. Hahahaha.. betul la...

Sotong kata Spain akan menangkan???? Well... kuasa tuhan melebihi segalanya. Kalau ramai yang doa German menang2 + usaha dari pemain lincahnya... German pun boleh menang dan sebaliknya. Consistent itu penting.

I still remember how bad England main masa jumpa German. Kecewa habis peminat, during that time I was in Jakarta. Most of the fan kat sana pilih German. In Malaysia, most of the people choose England. Just my point of view based on observation la kan.

Tomorrow morning, like my office my partner memang awal-awal pilih SPAIN. In my office dia orang siap gamble. Before FIFA start lagi email dah masuk inbox, "2010 WORLD CUP FEVER" subjectnya. Sapa-sapa berminat sila forecast macam tu la. RM50 per form. Gitulah *baru Dayah baca email tu kekekekekee.. dated 10-June-2010.. ambik ko lama gler baru di baca.. yerlah buka2 terus x menarik perhatian.. sudahlah busy.. lepas tu ada gamble2 bagai.. maaflah.. x masuk campur... *

Ramai budak-budak kat office yang pilih Spain. I can say .. hermm.. kita tengok yer.. for me.. siapa terror dia menang. Hope you guys have fun ya! Tak sabar ni nak tengok. Sat lagi nak balik tido dulu. Sambil menonton nak buat kerja sekali ... huhuhu.. busy ohh busy...

D_Y_H
Mama ni! ishhh.. penat gler ni.. di ajak ke pasar malam.. tadi bawa kereta pun hampir2 nak langgar kereta lain. Too exhausted. Suruh ajak adik lain marah la pulak.. sighhhhh.. apa nak buat? penat sungguh! tak main2. Badan rasa lunyai...

0 comments: