Setahun yang berliku .. di hujung usia telah bertambah satu lagi angka

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

TQ to all of you ^_____________^ senyum lebar hari ni. Penuh wall, penuh inbox hp.


Bila agaknya dia ni nak KURUS kan?????? hahaha berangan!!

Setahun yang berliku. Kenapa berliku? Sebabnya jalan kat Malaysia ni memang tak ada yang benar2 lurus! Betul tak? *baik cakap betul! hahaha=P* banyak yang sudah Dayah lalui sepanjang perjalanan kehidupan tapi tak cukup untuk mengetahui rahsia seluruh alam dan ilmu yang bertebaran di muka bumi Allah ini. Masih terus dan terus mencari ilmu, insyaAllah. Dan kita sentiasa beringat yang apa yang ada milik kita cuma pinjaman, sekejap sahaja Allah boleh tarik semula nikmat itu. Bersyukur, Allah pinjamkan seketika nikmat itu walau tidak pernah tahu ia akan di tarik semula. Redha.

Ingin membelah lebuhraya hari ini. Mahu menghiburkan hati dan menonton gelagat manusia lagi. Adakah bulan ini akan ada BONUS?? Kalau ada wahh!! Bestnya! Nak yang tu *heee.. rahsia*
Kepada Kawan-kawan yang share same birth date dengan Dayah "HAPPY BIRTHDAY TO YOU!"

Tadi Dayah dapat one comment from Anon, dia tegur .. meminta Dayah menulis dalam Bahasa, katanya

"tulis dlm bahasa le dik ooii...grammar problem"

"NOTED" akak or abg. Dayah pun tak taw. Since beliau address dirinya sebagai Anon.

Tapikan! Dayah dah promise untuk perbaiki my English. Takkan nak biar di takuk lama? Kalau salah kita perbetulkan. Kalau dah betul kita improvekan jadi lebih berquality. Lagipun kerja Dayah berkaitan reporting nak atau tidak kena juga. Maaflah yer, siapa-siapa yang membaca rasa huru-hara. Itulah hakikatnya.. hehehe.. tapi kita semua ada equal opportunity to improve ourself kan.

D_Y_H
Mr. Black dah 4 minggu tak mandi. Memang sangat cantik dan Dayah tetap sayang dia heee ^__^

3 comments:

ainaa said...

happy birthday , best of luck .

:: mrs rainbow:: said...

Dayah,
happy bday!

Dayah said...

Salam Noriha,

TQ ^_______~

Datin,
Ilapu!