Orang terkenal ... wee wit wit..

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Dayah tengah kemas-kemas file. Terasa nak check nuffnag. Kenapa check nuffnag? Dayah suka tengok berapa ramai hari ini yang singgah ke blog Dayah. Hehehe.

% increase although lately jarang update blog. Ampun ya. Cuba untuk meng"update". hehehe.. ohh nak cerita sesuatu. Pertama! Saya teruja bila Mukhriz Mahathir (Dato) follow me on TWITTER. Fine Dayah yang follow dia dahulu.

See.. see.. see.. betul tak.. hahaha siap nak letak bukti lagi.. muehehehe..

Dayah follow Dato kerana Program bantuan ke Palestin. He actively dalam bantuan ke sana. Teringat sahabat-sahabat di sana, jiwa jadi luluh dan hiba. Bagaimana keadaan mereka di sana. Apa agaknya makan mereka, minum mereka, pelajaran mereka, kehidupan mereka. Sedangkan kita sentiasa bersunggut dengan apa yang ada. Semuanya tak cukup semuanya nak komplen. Sedangkan kesusahan kita cuma sedikit. Tapi mereka berhadapan dengan maut bila-bila masa *see membebel la pula si Dayah ni!! hahahahaha.. insaf sekejap*

Kedua! Artis beb! Artis! Tak sangka ada artis terbaca blog Dayah. Wah! Siapa?? Siapa weiii!! hahahaha.. korang mesti kenal punyalah. Siapa lagi kalau bukan Mummy ABBYABADI! Sungguh terkejut. Mula-mula rasa dia ni guna nama sahaja ni. Dayah check Nuffnag, who recently read your blog. Sekali inilah keluar,

See.. see.. see.. mula-mula tengok sahajalah.. pastu rasa patut buka tengok siapakah gerangannya

Sekali betul daaaa.... AbbyAbadi ada blog juga la kawan-kawan.. ehh! Ke ko baru taw dayah!! hahahahaha... =P

D_Y_H
Nanti kita cerita lagi yer... Dayah teruja... nak sambung mengemas meja.. hehehehe.. kepada Kak AbbyAbadi TQ nanti singgah lagi yer.

2 comments:

Che Armster said...

hahaha baru perasan aku masuk blog ni lepas abby abadi.. haha :P

Dayah said...

Salam Che Armster,

hahaha.. awk pun orang terkenal la kalau macam tu.. tettt =P hahaha *gurau ek* jemput datang lagi yer