Ohh kalian memang best!

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

KALIAN SEMUA MEMANG BEST! TOCE-TOCE

SMILE HARUS BESAQ....

Dari merata-rata tempat rupanya pembaca blog Dayah ni. Tq so much ppl. I really appreciate it. Sehingga bulan ini nampak peningkatan dalam nuffnag. Hopefully makin jadi perasang untuk terus berblogging. Huhuhu.. tak tak tak. I love to share anything that I think good for you and good for also. Makin ramai kenalan baru Dayah jumpa and makin banyak ilmu Dayah timba. Either informal or formal. TQ everyone.

Dari BRAZIL pun ado?? Uishhhh faham ke ek? Most likely, I prefer to write in bahasa. I'm so sorry, did not notice that someone might not understand. But never mind, you can learn our bahasa tooooo.. ^______^ *eh perasan! baru sekali tu je terjumpa Ms./Mr Brazil mana ntah sesat.. kekekekee.. eh eh.. awk x sesatkan? awk jalan2 kat brazil kan? kan kan kan*

Ini paling lucu. "Bagaimana nak dapat bayi comel" wahhh bila masa ada tips sebegini dalam blog Dayah ni. Hang anak berapa dah Dayah? muahahahahaahhaha.. sat-sat nak p jabatan pendataran negara, tumpang tanya. Hahahaahha. Dakaihhh gurau la kawan-kawan sekalian. Nanti cek menuntut ilmu. Mungkin boleh di tulis kaedah-kaedah mendapatkan BAYI COMEL! Siapa tak mau kan. Semua ibubapa di dunia ini nak kan Anak yang comel dan sihat serta cerdik dan taat pada perintah agama.

Dan tidak di lupa kawan-kawan yang membariskan address blog Dayah dalam blog mereka, toce-toce.

Lepas ini nak rajin blogwalking *kalau ada masa .. huhuhu.. rasa nak cabut kaki-kaki dah ni.. I have no idea.. * Dalam blog list Dayah memang tak ramai, bukan tak mahu tambah tapi tak do masa nak godek-godek. InsyaAllah, kalau Dayah follow u all. I will read. Because dah jadi habit. Bila buka "Dashboard" Dayah akan scroll up to last update I read. Yang berada di atasnya setiap satu Dayah akan buka & baca, those Dayah tak tinggalkan komen.. heeeee.. lacking of time la kawan-kawan. Malam balik dah penat. Makinlah liat pula nak type.. suka baca golak2.. kekekeke..

D_Y_H
Apa pun terima kasih semua.. dan new follower you tooooooooo ... TQVM