Merajuk lagi rupanya

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Ini entry yang ditulis angah... merajuk lagi minah ni! ishhh along tak reti nak pujuk la.. nasib korang la ek dapat kakak macam hantu ni.. hahahahaha..

Tuesday, July 27, 2010

memujuk, biru dan aku

Penat pulang dari kelas, lapar perut ini....apa yang ada dekat dapur pun hanya rambutan, habis semua aku rembat....kelihatannya macam orang kebuloq yang tak pernah jumpa makanan....sadisnya aku rasa...

Aku tak sangka hari ini, dia (Along) pulang awal...mahu terkejut beruk, tak apa lah agaknya hari ini tak banyak kerja. Dia senyum-senyum saja...kemudian dia bawa keluar semua hadiah yang kami beri...konon nak buka depan aku....agaknya nak memujuk....

Aku tak kisah pun....yang penting aku tak lupa celebrate befday dia.

Tak sangka banyak juga hadiah yang dia dapat.....dalam hati "ramai juga orang celebrate befday dia".....tak apa lah aku ambik port juga....sampai giliran kasut yang aku belikan.....dia belek-belek kasut tu......dia perasan semua orang belikan dia kaler "pink", tapi aku pula memilih "biru"....agaknya tahun ini, memang hadiah aku untuk semua kaler "biru".....


Ini pula WALL Chef tiah beberapa hari yang lalu,


Memang banyak hadiah warna PINK! Nanti Dayah publish apa yang Dayah dapat ek. Tak la banyak as mentioned by Angah. I like semuanya. Busy memang busy. Tapi takkan 8jam nak menghadapa lappie je kan. Bangun juga dari tempat duduk pergi ambil kertas yang di print. Bangun juga ke tandas. Bangun juga turun kebawah. Bangun juga bila lapar. But I work more than 8 hours. Itu pasti. Balik memang tak ingat apa, kecuali KATIL, I WANT SLEEP! Although tangan ni buka juga lappie konon nak sambung kerja. Tapi hampeh, lappie tengok Dayah. Nak update blog apatah lagi. Well I can update it fast if I want. Ada cerita menarik seorang Isteri As-Syahid yang Dayah nak kongsi dengan semua. Dayah kagum! Nantikan yer ceritanya, insyaAllah malam ni Dayah cuba.

D_Y_H
Today also pink day in my office. Just notice! Well .. perempuan memang sinonim dengan warna merah jambukan.. ada yang tak setuju? Mesti ada!!

0 comments: