Mama terapi stress

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Sudah di pertengahan minggu kita semuakan. Kerja mesti banyakkan?? Mana nak submit month end report?? Yang HR sibuk menyiapkan claims or gaji?? Sales department sibuk kira sales bulan ni dah sampai target ke tidak nak hujung bulan ni!! Account department?? Maybe tengah goyang kaki sikit =P. Yang belajar mesti banyak assignment nak submit, kelas nak pergi, soalan tutorial nak jawab, jumpa group discussion?? Project, cari bahan la, interbiu sana sini lah and Dayah??? as usual kerja tak pernah suruh malah menimbun.

MAMA TERAPI STRESS SEBABNYA:-

(abaikan kalkulator & pencil case merah itu yerr & wayar2 terbelit itu.. =P)

1) MAMA PUJI BAJU DAYAH CANTIK HARI NI *weeeee.. thanks mama .. semua baju Dayah mama yang buat! Saya tukang pakai je .. hahahaha*
2) MAMA kalau dia masak pagi-pagi terus bangun tido *mmg pagi betullah 2-6pagi dia memasak**now saya bgn sgt awal*
3) Buat MAMA marah *hahahha.. betul..betul..betul.. I like see Mama marah* tapi jgn marah dengan penyapu la.. takut!!

Itulah terapi Dayah! Lagi terapi stress, bila MAMA KATA, ALONG JOM MAMA BELANJA ... muahahahahaha gelak harus besar (sebelum tu kata kat ma.. along mana ada duit.. kekekekeke.. kijam kijam...kijam)

So korang siapa terapi STRESS korang?? Me.... Mama is one of it la. Kalau nak ikutkan, meh nak senarai, tapi berdasarkan yang memang sure ... Dayah akan buat punya!

1) Bawa kete laju nak mati! hahahaha *I LOVE MY CAR*
2) Keluar tengok benda hijau & sedut udara yang paling aman *jauh dari sesak kota*
3) MAKAN+MAKAN+MAKAN+MAKAN+MAKAN


Sedikit pesanan buat diri dan kawan-kawan juga ^_~



D_Y_H
Mengantok sgt! Tak taw nak buat apa! Takkan makan kot? Bertambah ngantok la kan!

0 comments: