Kalau hati kata

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Dayah sedang bekerja di hujung minggu, tapi tak apa. Kumpul cuti boleh cuti raya panjang2 =P nak cuti raya tak apa. Tak kena berebut dengann sapa. Take turn ke.. kalau cuti raya cina ya.. memang kepochi satu ofis. Kita nak kerja tak di bagi. hahahahaha..

Oh ya.. tadikan .. tadikan.. adalah orang tu tiba-tiba rasa sedih. Hahahaha.. entah apa-apa je. Sedang sibuk dengan vouching document dia boleh melintas tiba-tiba. Apa lagi terus rasa hiba. Semalam membawa cerita seorang anak kecil yang telah di jemput illahi ceritanya sedih. Ibunya selalu merintih rindu. Jatuh kasihan tapi apakan daya, redhakan permergiannya. Sesekali rindu, sedekahkan al-fatihah buatnya.

Dan sesekali rindu, sedekah al-fatihah buatnya juga. Rindu pada suasana lalu, tapi sebagai manusia kita kena redhakan. Allah punya sebab di atas semua yang berlaku. Buat teman yang sedang mencari apa itu cinta dengarlah video ini. Mungkin ramai yang dah dengar tapi tak salah dengar lagi kan.. hehehehe..Kalau boleh nak rindu dan kasih padaNya seorang. Tapi tak boleh tamak. Semua orang punya ruang disisiNya. Dia selalu ada bila kita rasa sendiri.

D_Y_H
Duduk di Danga Bay ni aman dan tenang. Walaupun hari minggu. Berehat seketika, sebelum berjuang kembali

Comments

Popular Posts