I'm love it

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

In office in Sunday! Wow! Best! Tinggal sikit lagi kerja urgent. Sedang cuba menyiapkan kerja yang lain. Dalam masa yang sama. Kena submit by this week, juga. Sigh. Entah mampu ke tidak?? Because ada fieldwork minggu ini juga? Wahhh. Keterujaaan, kerana kepala rasa ting tong. Shut up pasal kerja! Penat orang baca Dayah!

Today, went to TESCO Cheras, having lunch with Angah and Sri. Before masuk office, angkut sekali budak-budak ni supaya boleh tolong casting ke.. tolong buat apa yang patutlah pendek kata.

Ini ada DONASHI.. omg.. sedap oooooooo.. di ulang SEDAP! SEDAP! Silalah beli ya harga RM20 per 18 pieces. Ok la. Lagi satu color dia sangat2 colorful and menarik! Kualiti gambar tak seberapa kali ini dan tak sempat nak edit.. ngehhh..

and I bought a lots of BOOKS! Matilah! ada 20 buah belum terbaca. Dah susun macam menara dah dalam bilik. OMG bilakah ada kesempatan nak baca. 10 yang baru beli. 10 lagi adalah yang masih terhutang tak berbaca-baca. Yennadeee la Dayah!

and I buy this! COMEL! Love it!


D_Y_H
Ok, get back to work.

5 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

mau try jg tu donut sangat cumill :)

Dayah said...

Salam Kak Aima,

hehehe.. apa lagi.. silalah berkunjung ke Big apple.. huhuhu ^__^ KK ada kan kak?

Nurul Aima Hj Kaim said...

adaaa..tp blom pernah try beli versi sushi tu T__T

Klieo Lee said...

yeee....comel la! bookmark ke tu???

Dayah said...

Kak Aima,

hehehe.. kenalah mencuba ^__^

Ylong,

yep bookmark... comelkan.. nak kumpul lagi.. lagi.. dan lagi.. hehehehe