Untung ada adik ramai ni

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

I don't feel anything, although tonight nak.. dah night pun kekekekekeke... Dayah dah kat Airport huhuhu.. masih sempat buka lappie.. hari ni tak sempat nak update apa2 pun.. lari sana lari sini. Ohh pengsan...

TQVM to Aten, Yayang, Angah and Bina too....

ATEN - Tolong p tailor... My jean dah uzur laaaa.. huhuhu.. minta baru la tu =P

Yayang - packed up my things masuk beg... ambik ko x sempat... sampai Yang jadi Mangsa kemas barang kekekekekeke..

Angah - drove me... oh x I drive myself to airport.. hahahaha 160km/h yer... hahahahaahha.. ambik ko.. jalan kat KL jammed nak mampus... kena fetch my colleagues... so apa lagi lari dengan lajunya.. cuba suruh Dayah yang lari.. wahahahaahahaha.. esok pun x sampai... muahahahaha.. 30 minute Dayah sampai Airport .. gler x??

Bina - Teman Angah send me to Airport..

Ok enough.. penat orang baca Dayah oooiii.. heeee... Akan berada di Jakarta Selatan.. ohh dimanakah??? Dayah akan berada di KEMANG... entahlah celah mana... wahahahahaha.. InsyaAllah ada masa Dayah update.. ada 6 Days to complete all our task... huhuhu..










Dayah with my colleagues... @ LCCT... huaaarrrrgghhhh.. ngantokkk weiii...

Ohh perkenalkan.... yang comel tu Anor....
Yang tinggi tu Ah John.. kekekekeke


Malaysia..bye..bye.... see you Monday..
Ohhh.. adakah Dayah berjaya mengelak diri dari shopping GLERRRRRR..... hahahahahaha


Mari kita count down... wahahahahaaha..
Dayah tak yakin!
Korang rasa????







D_Y_H
Ohhh... I'm blurrr... esok dah start work....

0 comments: