Sana Sini BlackBerry

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Oh ya.. fenomena BlackBerry keliatan *uiks.. kekeke* di sini. Mana sahaja Dayah pergi pasti BlackBerry yang menjadi pilihan sang pria mahu pun sang gadis sebagai telefon genggam *uikss.. lagi* mereka..

Tujuannya.. halo.. halo.. halo...


Buat panggilan buat yang tercomotlah tu.. hahahaha..

Sepanjang dekat sini, sana sini memang warga Jakarta dengan BlackBerrynya. Rasa kerdil la pulak. Kita ni Samsung jelah. Kita dekat Malaysia berlawan BlackBerry & I-phone. Setakat hari ini belum Dayah jumpa orang pakai I-Phone lagi. Rata-rata semua mengenggam BlackBerry. Dari muda sampai la ke lanjut usia. Sepanjang masa BlackBerry di genggaman. Oh ya, dia panggil handphone sebagai Telefon Genggam ya, kita di Malaysia Telefon Bimbit.



Inilah BlackBerry yang terkenal tu.. orang sini kaya-kayakan.. menurut seorang Director dekat sini, plan yang di tawarkan boleh mencecah serendah RM40 sebulan. Tak ke murah tu! Tak salah pendengaran Dayahlah. Patutlah tak kira orang semua nak sapu BlackBerry ni. Kat Malaysia mana nak dapatkan?

Sebenarnyakan! DAYAH MEMANG DAH LAMA MENGIDAM BLACKBERRY! Uwaaaaaaa.. bila nampak ramai yang pakai kat sini SERIUS JELES GLER! IBU... BAPAK KASI DONG PINJAM! hahahahahaha

D_Y_H
Ok caw.. entri before balik ke hotel for dinner n sambung kerja lagi.. now here 8.26pm n KL 9.26pm.. 1 hour difference

2 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Kenal Dayah.


memang blackberry jadi idaman jugak tapi rasanya macam tak berbaloi jer campak duit ke situ .Kena tunggu harga turunlah kott.. hehe

Dayah said...

Salam Azrina....

Tq for coming...
hehehehe.. samelah with me..
tu la pasal.. tu yg pakai je apa yang ado.. kekekeekekek..
tunggu je la hadiah dari langgit .. hahahaha
siapalah nak bagi dayah oiii... wakakaakaka

Anywhere.. salam kenal2.. nanti datang lagi ya... :)