Millatfacebook networking baru cabar facebook

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Sehari berdiam tak berupdate ^____^
Aktiviti blogwalking dihenti seketika.
Memberi laluan kepada VVIP list.

Niat hati ada banyak ketika ini.
Baru join Millatfacebook (MFB) sebentar tadi.
Apa tu?
Hehehehe .. mesti ramai tak tahukan.
Millatfacebook (MFB) adalah social networking for muslim & other.
Terhasil kerana hasil daripada bantahan ke atas group "Everybody Draw Mohammed Day" ehh napa ejaan Mohammad tu Mohammed? Di lancarkan pada 31-Mei tahun ini.

Inilah rupanya millatfacebook (MFB)

Makanya sekumpulan orang2 dari Pakistan yang banned terus facebook mewujudkan Millatfacebook (MFB). Serupa facebook cuma theme warnanya Hijau.

Dipetik dari Wikipedia, founder bagi Millatfacebook ini adalah Azhar Siddique, an advocate; Arslan Ch; Abbas; Imran; Mohsin; Salman.

Dayah.. Millat tu apa? Hehehe.. Dayah pun tak taw sebenarnya, hasil pembacaan ia di ambil dari bahasa urdu yang memberi maksud "negara". Jadi kawan-kawan nak join tak? Adoilah banyak betul sosial networking sekarang ni? Hahahaha.. taw tak apa. Habisnya pengguna juga dalam di dilema. Tak apa, buat pilihan yang tepat. Jika perlu buatlah. Kalau tak mahu tak payah. Tak kira apa pilihan kita, agama harus di tegakkan ^__^ peace for Islam and pray for PALESTIN TO BE FREE, Amin.

D_Y_H
Berhajat membeli kasut kerja yang makin nazak. Mines this evening woooohooooo.... jom.. siapa nak ikut ^__^

Comments

zulhelmy said…
MILLATFACEBOOK ni memang okey l.. but ada satu je yang tak puas hati ,... coz dia lambat sangat .. sakit ati nak bukak .... but okey la ,.. kalo nak gune ..
Dayah said…
Salam oyot.. hehehe.. along sendiri confirmation x dpt lg.. nak login pun x leh lg..

Popular Posts