Little Celebration @ home

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

We having little celebration for Father's Day cum Mother's Day. Because during that Mom's Day mommy touching. Susah oooo mau pujuk and I was busy with some other work. So Dayah tadi jam 10.40pm kot macam tu Zasss laju2 tarik Baby caw ke Kajang. Niat hati nak beli Satay. Okey la tak berat sangat.

Sempat basah tekak dengan ABC + Lemon tea sementara menanti Satay siap. Talking to Baby we should buy something. Terus, TING! Siap satay berjalan dalam 10meter ke depan ada Downtown nearby Stadium Kajang. Ada macam-macam jugalah. As Dayah mentioned earlier nak belikan Abah kasutkan. So rembat kasut 1. Oh ya, untuk mama juga. Simple! Sama color gitu ^___^ kata husband & wife kan. Untuk kali ini tak sempat, asal dapat rembat. Bolehla kan.

Rebenkan ajelah kan.. kekekeke.. simple....
On the way back, we singgah On The Run. As usual I love to have Tea Tarik and Baby with her favy, Cappuccino. Those yang pernah minum mungkin kata eh tak sedap la Dayah, entah la ek. Dayah ok je. Setiap kali nampak On The Run memang sure singgah. Ingat ada card. Sekali tak ada. So terus terfikir 7e. Yes, nasib baik ada. Rembat dua keping card. Sampai rumah, Baby hidang Satay, Dayah bancuh Teo "O" and Rebenkan sikit our present tu.

Conteng2 di Kad yg gedabak besar.. hehehehe

Rasa macam tak cukup je, terus buka peti ais. Oh tauhu ada, ayam ada dua ketul lagi, cili blend ada, bawang putih ada, mee sanggul ada sebungkus lagi. Terus letak kuali, panas minyak, goreng tahu dan seterusnya. Selesai semua, kejutkan Abah and Mama. Kejutkan isi rumah yang lain. Taraa.... siap. hehehehe..

Semangkuk mee + Satay Ayam + Teo "O"

Our Abah.. baru bangun tido yer.. kekeke.. kena ada skill nak kejut kalau tidak.. hahaha

Kali ni My lil bro ada just Chef Tiah was not here, she now dah duduk Asrama. So Tiah you missed this little celebration hehehe. Never mind, study baik2 esok-esok boleh jadi macam Chef Wan. Merantau seluruh dunia, introduce new recipe, Okey.

Our little celebration ^______^ alamak angah awat besaw naaaa.. bonjol .. muahahaha.. dah rupa kena serang tebuan pun ado.. kekekeke .. Dayah edit ntah apa2 la kan..

D_Y_H
Akibat tido siang dengan banyaknya... pagi ini Dayah jadi kelawar.. kekekeke.. Elokla tu Dayah.. amal selalu.. hahahaha.. oh ya.. di rumah skrg dah ramai bilangan yang layan JIWANG+sebelum TIDO LAYAN PHONE.. *Cinta2 juga.. STUDY IGT YER ADIK2!! Jangan kantoi!*

2 comments:

PrinCess_KoReA said...

aaaaahhh kecik nye name ak...kt gambar tu....ni x adil....

Dayah said...

Salam Tiah...

hahahaha....
nasiblah =P