Hebat!nya perut saya.. krok..krok..krok dah ni weiii

Assalammualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

HEBAT memang! Kelaparan dari lunch tadi. Sekarang waktu Malaysia 9.00pm dan Jakarta adalah 8.00pm nampaknya hajat hati mahu melihat kasut cantik tidak kesampaianlah gamaknya. Adalah di sogok dengan kuih2 tempatan. Apa2 ajelah, perut Dayah sedang berperang kelaparan saat ini. Jadi kueh2 itu tidak mendapat tempat di hati, huhuhu.

Mai sini macam singgah negara 4 musim. Bibir tiba2 pedih. WHY LA! Nak kata sejuk sini tak juga! Pedih wooo... no mood la. Sebab tak cukup tido agaknya. 3 malam dah tak tido dengan cukupnya. Di tambah perut lapar saat ini, memang mood untuk menangkap gambar kasut terus hilang sama sekali. Nak makan apanya dah lewat sebegini. Takkan KFC 24 jam yang sebelah hotel sahaja. Ishhh.. malas nak bebel.. meh kongsi sikit picture tak berapa nak menarik.. meh meh.. meh...

Kayalah sekejap! kekekekeke.. 1 Juta Rupiah ya kawan-kawan.. hahahahaha..

Mee ayam... ohhh air pliss.... ni breakfast semalam.. berat x?

breakfast hari ini... ohh ini ko kata lapar Dayah!!! hahahaha.. iyer mmg lapar.. bisa jadi hilang semua mood. jangan dekat .. nanti kamu turut sama terbakar...

Tea break la konon... pagi ada ... sat lagi petang pun dia hantar.. baiknya la kakak ni.. siap takut nak balik.. sebab kami masih bertapa di office. .. adoi aiii balik je la dik.. kita orang pandailah ambil air.. tapi nak beli kueh konfirm tak tahu mcm mana.. hahahaha.. eh kak

Kueh lapis Jakarta ni... mula2 ingt kueh nyonya manalah dia hidang ni.. rupanya kuek lapis you... not bad.. kata Nusantara kan.. menu lebih kurang sama sahaja...

D_Y_H
Penat la ... nak p tengok kasut pun tak ada perasaan.. Kemang ni.. banyak sangat orang bersosial.. sana sini pub.. owhh.. kita balik bilik buat laptop sambung kerja je la yer.. haip jgn nakal.. ohh lupa ada juga jual DVD/CD yang maha murah katanya.. Dayah belum sempat jengah.

0 comments: