SPAM MAIL

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Lately I received almost 2-3 email say,

"Your email has been selected.. bla..blaa..bla.." or

"Kindly contact our delivery department with the details Given ..bla..bla... due ... we are in possession Of your Package containing a master card worth of Five Hundred Great British Pounds Sterling ... registered With us by the Master Card Award Team for shipment to you..." or

"your parcel... master card... bla.. bla... again.. bla...bla..." or

" you have wont 1,000,000 pound..
"

Ehh.. gler ke hapa? Mana orang ada buta-buta nak bagi duit sesenang itu. Nothing free in this world kecuali UDARA yang kita sama2 sedut. Ke ada kena bayar??? Some more they use big big name company to give that kinda email. Semalam I got email to verify account, CIMBCLICKS yer. Terus fikir sejuta kali, apa kes pulak ni?? Why have to verify the account since tadi buka ok je?? Kenapalah tak cari kerja yang lebih halal dari nak telan duit orang sesuka hati?? Terus saya terbayang, andainya ada yang percaya. Macam mana naya!! Sudahlah email address sender guna @cimbclicks.com.my. My mistake dapat terus delete. Why saya boleh terlupa nak forward to their management?? Dayah Dayah Dayah... tak pasal2 ada orang lain menjadi mangsa.

Careful everyone. Before you want to verify sesuka hati, confirmkan sesuatu make sure you are in track yang benar. Ask yourself why do that? Anything you have report on losses ke? Cyber crime makin melampau sekarang ni. That why people easily become rich via internet. Kalau caranya betul tak apa, ini kalau dah bab menipu dengan senang dapat duit. Kesian orang-orang yang terania. Sometimes better be fussy dari terkena.

D_Y_H
Code of ethic ... part of our responsibility.. why I should be query about confidentiality as you know that I'm must act INDEPENDENT for the whole of my PROFESSION

0 comments: