Keguguran itu suatu kebaikan???

oAssalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Haaaah? apa Dayah ngarut2 ni, siapa pulak keguguran ni? hahahahaha.. Bila masa Dayah ngandung lak ni? Kenapa kita orang tak taw? Bila Dayah kawin? hahahahaha *gelak guling2 tanda Dayah sihat.. kekeke.. haip org sakit kenapa pulak x leh gelak guling2? hehehe.. ntah -sambil angkat bahu -I'm innocent taw*

Teringat dulu2,
"uwaaaaa aku gugur lagi"
"Dayah, gugur!"

"huwaaa gugur lagi!!"


Adoi x leh tahan nak gelak guling2 gak! Wei, Dayah apa yang gugur2 ni x faham dah aq ni!! hahaha.. relax-relax. Tarik nafas dalam-dalam, wahai rakan-rakan sekelian. Cerita ini tidak ada kaitan antara hidup dan mati mana-mana individu di dunia ini.

hahahaha.. kisah di atas adalah dialog (BERWARNA MERAH) adalah kisah Dayah di kampus dulu. Hehehe, itu adalah trademark penghuni rumah apabila "benda merah" @ "tentera jepun datang" yer kawan-kawan. Hahahahahahahahaha, sebab itu rasa nak gelak guling2. Lawak giler bila ingat balik. Sebab lepas tu mesti ada yang menyambung,

"ehh tak apa boleh cuba lagi" wakakakaka x tahan dowhh.. hahaha boleh ek & di sambung lagi
"Sabar yer" wahahahahahaha..

Okok, Dayah terimbas kenangan A2-4-1 dulu di sebabkan - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|

|

|

|

|

|

| - - - - - - - - - - - > hahaha.. scroll lagi yer ;P








hahahha inilah ceritanya "FATED TO LOVE YOU" keguguran itu membawa perubahan baik buat dirinya dan dia bertambah cantik dan paling penting tidak lurus dan bodoh-bodoh lagi. Gulp! Macam best je. Iyer, korang best!!

Dolu-dolu.. pernah layan beberapa episode cite ni kat mysoju *alah web tgk cite2 korea, jepun, tewan tu.. cik kiah taw x? cik midah pernah jengah?.. kalau idak tahu moh la singgah ... heee* Lama dah tengok dulu rasanya back to 2007 kot. Kawan-kawan jom ler kita tgk! Jom jom jom

D_Y_H
ate kamu ni Dayah lagi nak exm lagi dia mengiat .. hahaha.. sampingan yer.. hahaha.. okok.. back to reading my book ;P .. moga2 dapat mengingati apa yg saya baca, Amin.

3 comments:

fusherna said...

hehe...akak faham!! mula2 interpret gugur tu lain..pastu terus dpt pick up gugur tu means exactly as it is!! 'miscarriage' tp 'uncontrollable' punya..lol...lawak la pulak..mcm2 terms yg kita guna kan..agaknya kalau buat list, satu ofc pun dah byk kot terms nye.. :)

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Huhu ~ Ingatkan apalah tadi. Cerita korea yang layan pun My Girl je :)

Dayah said...

Salam,

Kak Husna,
kekeke.. tu la kak.. cuba senaraikan mcm2 istilah di guna.. heeee ^__^

Hami,
^__^ Dayah cuma layan beberapa cerita je.. x la hantu sgt. Agak2 best layan la.. b'coz take time.. so kalau tgk pun ngelat. kekeke.. skip2 episode.. hahahaha