Happy Birthday AWK

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

To my dear elly,

Happy birthday, eh awk dah tua.. hahaha




hehehe.. semalam, esok dan sampai bila-bila awk memang BEST




Bestkan masa dulu kat KK.. main hujan sama-sama.. gelak sama-sama.. senyum sama-sama... naik motor sama-sama.. shopping sama-sama.. sedih sama-sama.. semua cerita nak kongsi.. sama macam sekarang .. heeeee ^__^ walau sibuk tapi kita tetap simpan dalam hati AWK SAHABAT DAYAH

Esok jangan gelabah yer.. relax2 kekekeke.. org wish tak ada yang terkedu bila tiba-tiba.. kekeke nak gelak dulu ;P

Jangan panik, tengok movie dengan seronok yer Sahabat.. Chayok!

Horeyy.. Jumaat menanti pula.. yeah yeah..
SELAMAT HARI TUA WAHAI SAHABATKU CIK ELLY!

P/s: Single lagi ni, siapa nak masuk minang sila isi borang ^___^ weeee *awk jgn marah gurau je.. ehh x leh marah nanti cepat tua.. hehehehehe.. haip*

D_Y_H
Semoga sahabat terus diberkati hidupnya oleh Yang Maha Esa dan kami semua hidup aman dan damai hendaknya dunia & akhirat, Amin.

0 comments: