Exam buat gelabah bewak

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Serius I'm gelabah bewak dah ni! Ketaq lutut2. P2 the most paper yang paling di geruni dan sesungguhnya bukan main-main atau teka-teki. Dayah blurr setiap kali memandang apa sahaja soalan dari P2. Kenapa ni?

Cool Dayah cool.. cool bebeh. Yakin boleh, Malaysia boleh. Horey. Berbekal beberapa hari lagi yang tinggal Dayah harus pulun sakan. Pedulikan MK yang tidak pernah faham akan kehendak saya. Asyik-asyik di persoal tentang tugas. Kalau hari-hari bekerja mahu hidup saya tak berkat selamanya. Apa tak nya hari-hari pun hati mengumam sendiri. Perkara yang lalu lagi diungkit-ungkit. Tentang kejadian Dayah tak mahu pergi dinner, kerana mereka buat di restoran cina yang di war-warkan "the best pork in town" Jaminan diberikan kami akan di tapaukan dengan makanan halal dari chilli's

Iya Dayah masih kurang senang apabila benda itu di ulang-ulang. Katanya kami anti-sosial. Waklu! Mana datang keselesaan kalau Dayah perlu masuk ke kedai yang sah2 HARAM. Sudah di explain dari awal. Kenapa tidak fikir untuk ubah sahaja venue??? Kenapa kami yang tidak mahu pergi dengan alasan venue yang tidak sesuai itu di persalahkan. Haiih itulah susahnya. Sudah di terang mahu lagi, mengungkit. Ahh lupakan. Menyemakan kepala.

ACCA lebih penting. Jadual waktu memang nampak free, tapi file yang nak review dia tak nampak la pulak? Untuk puaskan hati, I took alternative. Lebih senang hati. Tak mahu duduk ofis. Lebih baik ke tempat client. Kalau boleh nak off hp. hahahaha. gler melampau. Nak stadi P2 yang killing me. Yes P2 is killing my body not only head. Kenapalah benda yang mudah dahulunya kini terasa begitu payah. Wahh, aq sudah gelabah bewak!! help help

Sebelum habiskan entri, nak sudahkan dengan 2 lagu pilihan yang Dayah sangat suka dah tentunya MauMau dengan lagu RSVP *mula fikir apa kebenda la tajuk lagu budak ni.. hahaha tp best wooo lagu ni. suka hear to first melody* & Lagu Shahir dengan lagunya Kebahagian dalam perpisahan. Perghh dua2 mantap.


Maumau with RSVP


Shahir with KEHABAGIAN DALAM PERPISAHAN

D_Y_H
Mau makan + stadi.. nanti rajin tulis lagi ^__^

Comments

GREAT TEACHER said…
suke gak lagu MAUMAU ngan SHAHIR..! kekeke lagu DAUS pun sweet,, :)

GOOD LUCK DAYAH!!!
Dayah said…
Salam Sue,

TQ ^__^
bestkan lagu dia org.. hehehee

Popular Posts