Exam bluess kembali

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Justify FullKalaulah exam ni macam makan kacang, sedapkan sengihnampakgigi
Exam bluess sudah kembali. When June and December is coming, exam fever pun kembali menghangat. Lebih hangat dari radio hot.fm menari

Semalam kelas console, again cannot go to class. garupaleHohhho bukan sengaja. Di sebabkan Abah kekurangan pekerja terpaksalah saya tolong, walaupun terkenal dengan sikap malas. Dua katering kawin sekali semalam. Nasib baik tak jauh. Macam biasa tolong sediakan gubahan meja makan utama. Ingatkan kena tlg itu sahaja tiba-tiba sampai pukul 5 duduk dekat majlis lagi. Sampai selera makan pun terbang sekali. Hanya sempat ratah ayam goreng dan teguk beberapa gelas air. Tiba-tiba muhasabah diri, rasulullah dulu boleh berbuka dengan 3 biji kurma je. Terus insaf.

Exam!! Exam!! Exam!! Nightmare wohhh. Minggu-minggu mendatang ini saya berjanji dengan diri saya yang saya TIDAK AKAN BALIK KERJA LEWAT LAGI! Kerja-kerja yang ada akan di bawa ke hari keesokan harinya. Hidup bukan untuk bermati-matian bekerja DAYAH!!!

Exam dah dekat, tapi satu preparation pun tak buat lagi. Mock exam this week aduspinokio Chiayok! Chiayok! Redah ajelah apa sekali pun rintangan yang ada. Cuti exam pun tak ambil lagi, ehh Dayah ni, oh saya beranikan diri ambil 2 papers. Killer paper salah satunya. Memang killing me pun. Dah lama sangat tinggal accounting standard apatah lagi membuat account.

D_Y_H
Azazaza.. fighting peace PEACE NO HEAD BANG

4 comments:

NONIE ABDUL AZIZ said...

chiayok dayah :)

Dayah said...

Salam Kak Nonie,
Tq Kak ^__^
InsyaAllah will trying my best

yatie chomeyl said...

good luck with ur exam ;)

Dayah said...

Salam Kak Yatie,
Tq kak.. ^__^ smgt nk xm ni kekeke
Kim salam kat baby SN muahh