Akhirnya

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Akhirnya....
sengihnampakgigirindupeacetopisenyumkenyitsengihnampakgigicelebrate

Weeehuuuu... finally... yeahhh... mari tepuk tangan ramai-ramai tepuktangan takniah Dayah!

TAHNIAH!

DIA DAH SELAMAT MENJADI HAK SAYA

Alahai gembiranya.
Setelah lama di nanti-nanti.. akhirnya menjadi juga ... I'm so happy!!

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

|
|

hoii penat aq scroll.. ngeh... jelir

INILAH SI DIA PENAMBAT HATI HAMBA sengihnampakgigisengihnampakgigi senyum sampai telinga

Hehehehe.. tak ada apa2 pun sangat tapi bangga dengan diri sendiri akhirnya dengan kuasa ringgit saya berjaya merembat Jam Tangan ELLE. Sebenarnya nak ambil ESPIRIT. Tapi.... tapi... sedar kena berjimat cermat. Nanti kebulur nak bayar duit exam lagi, annual subcription lagi.. Dia amatlah biasa. Tapi dia beraya mengabil hati saya. Di tambah warnanya PINKIES.. hoyehhh.. Lama taw nak buat keputusan membeli jam ni. Dah bertahun lamanya nak sangat bei jam baru selepas my CASIO. Dah 6-7 tahun pakai CASIO dan sejak habis belajar nak sangat beli jam baru tapi kan.. MAKANAN gak di capai dulu.. ngehhhhhh..

D_Y_H
Hoyehh.. hari ni saya tak makan nasitepuktangan

6 comments:

ANA FARZANA said...

salam....

hoyeh3....akhirnya tercapai jugak hasrat along membeli jam baru 2...
ok2 abaikan ayat saya yg sekema tah hapo2...

Dayah said...

Salam yayang,

Huhuhu... tu l yang,,
akhirnya.. tercapai jam dan terbuang juga duet along..ngeehhh

tie_sri said...

Alhamdullilah...dpt jugak akhirnya..dr kl hinggala ke serata shopping complex... hehe...bila masa beli??????lepas nie jgn pulak jd mcm seorg tuh...asyik hilang jer.....hehehe...siapala agaknya yer???

Dayah said...

Salam Sri,

huhuhu.. tadi masa lunch..
Anor g renew license dia..
along pusing2 JJ usha..usha.. ELLE
Mula2 usha2 CASIO.. Pastu ESPIRIT.. POLO la.. BUAYA la.. akhirnya capai ELLE.. hehehhe...
Tidak tidak.. dah beli dan membyar dengan gigil kenalah jaga dengan baik2 ^____^

Noorma Ismail said...

La...jam rupanyer...cantik...

Dayah said...

Salam Kak Norma,
heeee... itu la kak jam yg nak sangat2 di beli hehehehe