35 dah

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Wahh hari ini buka blog, terkejut sekejap. Genyeh..genyeh mata eh betul ke ni. Dah 35 dah. Toce toce toce kepada yang sudi mem"follow" saya sengihnampakgigi sob terharu Dayah senyumkenyit

Meh Dayah senaraikan nama2 mereka
1-Zurinah Hamzah
2-Miss Oren
3-nmiharu
4-fusherna aka Kak Husna
5- Intanlal aka Intan
6- Marina Monroe aka Aunty Nani
7- Sweet aka Angah
8- Blog Anuar Kamaruddin aka AK
9- Kak Engku Betty aka Aunty Betty
10-hunny Amany aka Jojo
11-Viruspadu akak Kak Jem
12- Anila zza
13- Kamsiah
14- Ana Farzana aka Yayang
15- Ainaa aka Datin
16- Fatin_hanani90 aka Aten tan ton
17-**Bila Comel jadi Comot** aka Comel
18-Cik Wanie aka Kak Wanie
19-Putri Nian
20-Princess Korea aka Tiah
21-Rdhanz
22-nenekrock
23-Stranger_gurlz
24-Kak Yang
25-Nurul Aima Hj Kaim aka Kak Aima
26-Ismail
27- Noora'in
28-Sorayani Ramli
29-Heartlilipop aka Baby
30-Sal_2314
31-Noor Husna
32-Siti aka Rakhmah
33- Nonie Abdul Aziz aka Kak Nonie (joint 2-May)
34- Gee (joint 10-May)
35- mybabystuff2letgo (joint 14-May)

TQVM, InsyaAllah Dayah akan cuba menulis sesuatu yang lebih berfaedah dan memberi manafaat kepada semua sengihnampakgigi Dayah ada 3 orang follower lelaki yang lain semua gegurl.. hehehe.. so before that kena minta maaflah andai ada entri2 yang menyentuh sensitivity kaum adam atau saya terlebih bercerita tentang wanita. Oh yer, tak lupa juga silent reader TQVM rajin2 la jengah yer*ehh ada ke? perasan la ko Dayahmalu malulah ... hahahaha gelakguling*

Dayah ada cadangan untuk meletak e-novel disini. Tapi saya tak pasti perlu atau tidak. Adik2 saya tahulah Dayah ni hantu novel sebenarnya. Cuma beberapa ketika ini novel yang di beli terbengkalai tak terbaca. Bersusun minta di baca. Tapi Dayah tak layan pun. Baik layan tido kekekekejelir

D_Y_H
Tengah dok layan Code of Corporate Governance .. sbnrnya nak p Masid Negara tp sambutan x mengalakkan la.. so baca bukulah.. kalaulah boleh dgr online je.. kan best

0 comments: