Pernah tak?

Assalammualikum wbt & Salam Sejahtera,

Pernah tak rasa penat? Pernah? fikir apa tak? hehehe.. mestilah pernah. Balik kerja, penat. Balik sekolah, penat. Jaga anak, penat. Kemas rumah, penat. Do laundry, pun penat. Basuh kereta, fuhh lencun. Masak! Memercik peluh, penat jugak. Gosip ngan kawan, wahhh lagi penat mulut mengumpat.... hahahaha. ehh, penat ke?jelir hehehe .. lepas jogging ke work out lagi la penatkan tapi berbaloi-baloikan.

Ni cheq nak habaq mai, cheq penat mental fizikal ni. Wahhhhh, hebat kamu ya. Sampai seluruh anggota badan pun penat, hang buat apa cik Dayah? Ni la nak habaq mai ni... amboi.. Cik Dayah la ni busynya kemain lagi. Kalah Obama lah gelakguling cayalah!! ... caya kan? Sayanglah korang peace

Betul la awk penat gler, sekarang ini. Bulan empat ni memang bulan saya curah seluruh tenaga yang ada agaknya. Baik tenaga fizikal mahupun tenaga mental *aikkk ade meh?? mengong dah Dayah ni... hahahahaha*

Rasa terkejar sana terkejar sini. Tadi sempat date dengan awk. Bestnya. Lama gila tak jumpa dia. Pung pang pung pang kami bercerita. Kisahnya berkisar lelaki dewasa lebih attractive as compare to same age. Betul ke? From observation betulla kot. Pandangan peribadi ni. Seorang perempuan perlukan security betul tak? In every sudut you to be secured, am I right? I don't know, it is just from my point of view only. So you will be risk taker or sebaliknya. As your self. Ehh melalut apa pulak Dayah ni!! hahaha.. But saya tak maksudkan atuk-atuk ek.. hahaha.. at least 3-5 years older katanya awklah.

Sebenarnya mata den dah mengatuk tapi layan blog sekejap konon2 .. nak bagi tak ngantok so boleh layan kerja2 dekat ofis ni lagi.. although waktu dah dekat jam 12 pagi. Tolonglah cepat habis semua kerja-kerja yang memeningkan kepala ni. Saya sangat teringan ada masa untuk study. Bila balik kerja, badan sudah terlalu letih untuk menerima input lagi. Seriously, I have to think how to balance my time.

D_Y_H
Sangat seronok hari ni sebab jumpa awk. Masing-masing busy, sempat dia remind me to submit filing .. huhuhuhu baru isi separuh jalan.. x pe..x pe.. ada 2 weeks ++ lagi.. huhhh dekat dgn trial exam jgk.. haduhhh

0 comments: