Makin menjadi-jadi

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Siapa tgk cerita I'm not single? Angkat tangan sikit tepuktangan tahniah kerana menyokong industri filem tempatan. Siapa tengok cerita ADAMAYA di TV3 sekarang dalam slot Akasia?tepuktangan syabas kerana sampai rumah dengan cepat. Mesti dalam kereta, ehh cepatlah sampai rumah. Kekekeke.

Dayah mana tengok pun, hatta tgk TV seminggu sekali pun susah. Baru hari Sabtu lepas sempena kelas cancel terjah website TV3 nampak adv Adamaya, eh macam menarik. Sekali tgk eposide 7. Eh, boleh tahan. Lepas tu streaming dkt ofis mmg baik. Jadinya buka & sebelah type AP sebelah video bergerak muahahahaha. Mampus kalau bos taw. Siap video siap satu AP tepuktangan lepas tu baca balik.. hahaha.. kena touch up sikit bahasa yang bisa bikin MK naik darah.

Tapikan Dayah sukalah cerita tu. Sungguh ni. Sweet je rasa. Siapa-siapa yang tak berkesempatan nak tgk buatlah macam Dayah. Tapi buat after office hours yer. Sekurang-kurang tak ada la bersalah sangat. Hahaha.. mengajar eh Dayah jelir hidup kena ada nakal-nakal sikitkan. So selamat menonton. Adakah lelaki seperti Adam?

D_Y_H
Saya mmg suka nama Adam

0 comments: