Jatuh cinta

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera wbt,

Apa khabaq hari ni? Harap-harapnya semua sihat-sihat hendaknya. Jatuh cinta?? hah awat terkejut ka? gataihehehe memang Dayah jatuh cinta sekarang ini. But no no no bukan cinta seorang wanita kepada seorang lelaki ya takbole no no no

Dayah jatuh cinta pada cerita ni, sungguh cerita ini membawa makna yang bernilai unuk masyarakat kita. Sama sedar atau tidak, ia mengajar kita menghargai seorang wanita dengan sewajarnya. Macam kata atok, cinta terbahagi kepada 3 jenis iaitu Cinta Syaitan, Cinta Jin dan Cinta dari Allah. Mana satu kategori Cinta anda? Tepuk dada tanya hati

Meh kita layan last part dalam cerita ini, yang pada saya jika kita benar-benar iklas kepada seseorang itu restu orang tua sangat lah penting.



Siapa-siapa yang belum menonton bolehlah ke youtube ada ceritanya. Nakkan kepuasan lebih baik beli original DVD nya dah ada di pasaran. Dayah ada, korang ada?jelir hehehehe tontonlah cerita yang sarat dengan isi ini. Selamat menonton kawan-kawan.

D_Y_H
Dambakan cinta syurga yang belum tentu dapat dicium tanpa amal & ibadah yang ikhlas dan khusyuk

2 comments:

mama apih said...

Ingatkan apa...hehe

Dayah said...

Salam Kak Ayu ^____^ best ooo cite tu.. tgk la..